Ajankohtaista

Ajankohtaista välilehdeltä löydät tietoa toiminnastamme koronaviruksen aiheuttamana poikkeuksellisena aikana.

Lahjakortteja tilaat helposti sähköpostiin Lahjakortit-osiosta.

Otathan puhelimitse yhteyttä, jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta.

Tykkää meistä

facebook

Ihonhoitotuotteita Dermalogica-verkkokaupasta:

dermalogica

Ajankohtaista

Hyvät asiakkaat!

Noudatamme hoidoissa tarkkaa hygienian ohjeistusta. Hoitopaikat desinfioidaan huolellisesti aina hoidon jälkeen ja varaamme enemmän aikaa puhdistustoimenpiteille ennen seuraavaa asiakasta.

Toivoisimme asiakkaita saapumaan hoitoihin enintään 10 minuuttia etuajassa, jotta välttäisimme tarpeettomia kohtaamisia asiakkaiden vaihtuessa. Asiakkailla on myös mahdollisuus pestä sekä desinfioida kädet tullessa ja lähtiessä. 

Toivomme myös asiakkaiden seuraavan omaa oloansa tarkasti.  Mikäli pienimpiäkin taudin oireita ilmenee toivomme teidän ilmoittavan meille ja jäämään kotiin, jotta turvaamme kaikkien terveyden.

Lahjakortteja on mahdollista hankkia ilman liikkeellemme saapumista sähköisesti nettisivujemme kautta. Uusiin lahjakortteihin laitamme automaattisesti pidemmän voimassaoloajan.

Meille ostettujen lahjakorttien voimassaoloajoista ei tarvitse olla huolissaan, ne ovat vielä voimassa, kun tilanne palautuu normaaliksi. 

Otathan puhelimitse yhteyttä, jos tarvitset tuotteita kotihoitoon. Tuotteita on mahdollista noutaa liikkeeltä, postittaa sekä tarvittaessa voimme toimittaa tuotteita lähialueille myös oven taakse.

Pitäkäähän itsenne ja läheisenne terveinä! <3

Take-away kasvohoidot ovat täällä

Pelastamme ihosi poikkeuksellisena aikana take-away kasvohoidolla, jolla hoidat ihosi turvallisesti kotona. Take-away kasvohoitosetti sisältää matkakokoisen puhdistusaineen, hoitosuihkeen ja yksilöllisen kasvovoiteen sekä kuorinnan ja yksilöllisen naamion. Tuotteiden mukana annamme myös ohjeet kasvohoidon toteuttamiseen.

Tuotteilla loihdit itsellesi yhden kokonaisen kasvohoidon. Puhdistustuotteilla, hoitosuihkeella ja kasvovoiteella hoidat ihoasi kasvohoidon jälkeen vielä useamman päivän ylläpitääksesi ihon kuntoa.

Take-away kasvohoitoja voidaan toteuttaa erilaisia ihon kuntosi mukaan:
- Kosteuttava
- Puhdistava
- Ihon ikääntymistä hoitava
- Kirkastava

Take-away kasvohoidon hinta 28€.

Tuotteet voit noutaa liikkeeltämme tai voimme myös toimittaa tuotteet kotiovelle lähialueella. Voimme myös tarvittaessa postittaa tuotteet.

Ota meihin yhteyttä puhelimitse, sähköpostilla freesi@freesifiilis.fi tai Facebookin Messengerin kautta niin suunnitellaan yhdessä sinun ihollesi sopiva hoito!