Ajankohtaista

Olemme poikkeuksellisesti suljettu yksittäisiä päiviä tammi- ja helmikuussa. Päivät voit tarkastaa ajankohtaista osiosta.

Tervetuloa hoitoihin! Otathan puhelimitse yhteyttä, jos et löydä sopivaa aikaa nettiajanvarauksesta.

Tykkää meistä

facebook

Ihonhoitotuotteita Dermalogica-verkkokaupasta:

dermalogica

Palvelut

Kasvohoidot

Kasvohoito 60min (ProSkin 60 tai 365 kasvohoito) 
Tunnin mittainen yksilöllinen kasvohoito, jossa paneudutaan huolella ihoasi koskeviin huolenaiheisiin. Tunnin hoidossa hyödynnetään edistyksellisiä tuotteita, hoitotapoja ja -tekniikoita, joita voidaan toteuttaa toiveidesi mukaan Dermalogican tai pHformulan tuotteilla. Tunnin kasvohoidot aloitetaan aina alkupuhdistuksilla ja ihoanalyysilla, jonka perusteella voimme suunnitella yksilöllisen kasvohoidon. Yksilölliseen hoitoon on mahdollista lisäksi sisällyttää ihon tarpeiden mukaan kuorintaa, ihonpuhdistusta mekaanisesti tai ultraäänellä, rentotuttavaa kasvo- ja hartiahierontaa sekä naamio. Hoito viimeistellään aina ihon kosteutuksella ja suojauksella. Kasvohoitoon on mahdollista myös saada lisänä suosittu 15 minuuttia pidempi kasvo- ja hartiahieronta. 
Kasvohoito 30min 
Kiireisen henkilön ystävä on ehdottomasti yksilöllisiin ihonhoitotarpeisiin räätälöity Dermalogican 30 minuutin ProSkin 30-kasvohoito, missä voidaan keskittyä päähuolenaiheeseen ihossasi. Päähuolenaiheita voivat olla esimerkiksi samea iho, ihon kuivuus tai epäpuhtaudet. Puolen tunnin hoito aloitetaan alkupuhdistuksilla ja ihoanalyysillä, joiden jälkeen keskitytään ihon päähuolenaiheen hoitamiseen. Kasvohoito viimeistellään lopuksi ihon kosteutuksella ja suojauksella. 
Pinnoitushoidot
PHformula pinnoitushoidoilla voidaan hoitaa erilaisia ihon häiriötiloja kuten ennenaikaista ikääntymistä, aknea, hyperpigmentaatiota tai kroonista punoistusta. PHformula kasvohoidot suositellaan aloitettavan S.P. herkkyystestillä, jossa ihosi kuntoa arvioidaan ja voimme yhdessä keskustella pinnoitushoitojen valinnasta. Suosittelemme ihon aktivoimista pHformulan aktiivituotteella ennen pinnoitushoitojen alkamista parhaimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Pinnoitushoitoihin kuuluu kasvojen alkupuhdistus, herkkyystesti, pinnoitus, naamio, ihon kosteutus ja suojaus. 
Nuorisokasvohoito (Alle 18-vuotiaille)
Nuorisokasvohoidossa keskitytään nuoren ihon haasteisiin. Kasvohoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja ihoanalyysillä. Ihon tarpeen mukaan kasvohoidossa tehdään kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kevyt hieronta, naamio sekä hoidon lopuksi ihon kosteutus ja suojaus. 

Hieronnat

Koulutettu urheiluhierojamme toteuttaa hieronnan aina yksilöllisesti tarpeidesi mukaisesti. Hierontaa on mahdollista saada toiveidesi mukaisesti klassisena -, urheilu- tai kuumakivihierontana. Hieronnoissa on valittavana eri pituisia aikoja, 30 minuutista aina 90 minuuttiin asti. Hierontaan on mahdollista saada myös sarjakortteja.

Jalkahoidot

Jalkahoidot toteutetaan aina jalkojesi tarpeiden mukaisesti. Jalkahoidoista Jalka-Apu - jalkahoito on perinteinen jalkahoito, johon kuuluu jalkakylpy, kovettuminen siistiminen, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen ja rentouttava hieronta. Jalkahoidossa huomioidaan aina myös erilaiset kynsiongelmat sekä känsät. Hemmottelevaan jalkahoitoon tulee perinteisen jalkahoidon lisäksi jalkoja hemmottelevat kuorinta, kosteuttava naamio ja pidempi hieronta. Halutessasi voidaan hoitojen yhteydessä myös lakata yksi kerros kynsilakkaa, mikäli otat oman kynsilakan mukaan.

Käsihoidot

Käsihoidossa huolehditaan käsiesi ihon, kynsien ja kynsinauhojen siistimisestä. Käsihoito tekee käsien ihon pehmeäksi sekä kynnet kauniiksi arkeen ja juhlaan. Käsihoitoon kuuluu käsien kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, naamio, rentouttava hieronta ja lakkaus. 

Kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksillä saat helposti ilmettä kasvoillesi. Kestovärjäykset helpottavat myös arkisia meikkirutiinejasi. Kestovärjäyksessä käytetyt värit, sekä kulmien muotoilu toteutetaan aina toiveidesi mukaisesti.

Vahaukset

Lämminvahalla voidaan poistaa karvojasi eri puolilta vartaloa. Lämminvahalla karvan takaisin kasvu on hitaampaa, sekä takaisin kasvanut karva pehmeämpää. Lämminvahaus on helppo tapa saada, ei halutut karvat pysymään hallinnassa niin arjessa, kuin lomallakin. 

Sokerointi

Sokerointi sopii kaikenlaisen karvoituksen poistamiseen. Sokeri on 100% luonnontuote ja täysin hygieeninen. Sokeroinnin avulla voidaan poistaa karvoitusta eri puolilta kehoa. Lopputuloksena on karvaton ja pehmeä iho.Cidesco-kosmetologi, estenomi ja koulutettu urheiluhieroja Maiju Kangas 
Koulutettu urheiluhieroja Anu Hietanen