Ajankohtaista

Hinnastomme uusiutuu 1.3. Uuteen hinnastoon pääset tutustumaan yläpalkin Hinnastosta.

Lämpimästi tervetuloa nauttimaan hoidoista!

Tykkää meistä

facebook

Ihonhoitotuotteita Dermalogica-verkkokaupasta:

dermalogica

Palvelut

Kasvohoidot

Kasvohoito on joka kerta erilainen. Kasvohoito suunnitellaan ihollesi yksilöllisesti face mapping -ihoanalyysin avulla ihosi sen hetkisten tarpeiden mukaan. Saat itse valita sinulle sopivan hoidon pituuden ja terapiat hoitoosi ihoterapeuttisi suositusten avustuksella. Jokaiseen kasvohoitoon kuuluu alkupuhdistus, face mapping -ihoanalyysi, kuorinta, yksilölliset tehoaineet, naamio ja 1-4 terapiaa.

Kasvohoitoon tullessa on hyvä varata aikaa myös esitietojen täyttämiseen ja ihonhoidon neuvontaa varten.

Hieronnat

Koulutettu urheiluhierojamme toteuttaa hieronnan aina yksilöllisesti tarpeidesi mukaisesti. Hierontaa on mahdollista saada toiveidesi mukaisesti klassisena -, urheilu- tai kuumakivihierontana. Hieronnoissa on valittavana eri pituisia aikoja, 30 minuutista aina 90 minuuttiin asti. Hierontaan on mahdollista saada myös sarjakortteja.

Jalkahoidot

Jalkahoidot toteutetaan aina jalkojesi tarpeiden mukaisesti. Jalkahoidoista Jalka-Apu - jalkahoito on perinteinen jalkahoito, johon kuuluu jalkakylpy, kovettuminen siistiminen, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen ja rentouttava hieronta. Jalkahoidossa huomioidaan aina myös erilaiset kynsiongelmat, sekä känsät. Hemmottelevaan jalkahoitoon tulee perinteisen jalkahoidon lisäksi jalkoja hemmottelevat kuorinta, naamio ja pidempi hieronta. 

Käsihoidot

Käsihoidossa huolehditaan käsiesi ihon, kynsien ja kynsinauhojen siistimisestä. Käsihoito tekee käsien ihon pehmeäksi sekä kynnet kauniiksi arkeen ja juhlaan. Käsihoitoon kuuluu käsien kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, naamio, rentouttava hieronta ja lakkaus. 

Kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksillä saat helposti ilmettä kasvoillesi. Kestovärjäykset helpottavat myös arkisia meikkirutiinejasi. Kestovärjäyksessä käytetyt värit, sekä kulmien muotoilu toteutetaan aina toiveidesi mukaisesti.

Vahaukset

Lämminvahalla voidaan poistaa karvojasi eri puolilta vartaloa. Lämminvahalla karvan takaisin kasvu on hitaampaa, sekä takaisin kasvanut karva pehmeämpää. Lämminvahaus on helppo tapa saada, ei halutut karvat pysymään hallinnassa niin arjessa, kuin lomallakin. 

Sokerointi

Sokerointi sopii kaikenlaisen karvoituksen poistamiseen. Sokeri on 100% luonnontuote ja täysin hygieeninen. Sokeroinnin avulla voidaan poistaa karvoitusta eri puolilta kehoa. Lopputuloksena on karvaton ja pehmeä iho.Cidesco-kosmetologi ja koulutettu urheiluhieroja Maiju Hietanen 
Koulutettu urheiluhieroja Anu Hietanen