Ajankohtaista

Lämpimästi tervetuloa hoitoihin!

Tykkää meistä

facebook

Palvelut

Kasvohoidot

Kasvohoito 60min 
Tunnin mittainen yksilöllinen kasvohoito, jossa paneudutaan huolella ihoasi koskeviin huolenaiheisiin. Dermaviduals-sarja mahdollistaa monipuolisen hoidon erilaisille ihoille. Tunnin kasvohoidot aloitetaan aina alkupuhdistuksilla ja ihoanalyysilla, jonka perusteella voimme suunnitella yksilöllisen kasvohoidon. Yksilölliseen hoitoon on mahdollista lisäksi sisällyttää ihon tarpeiden mukaan kuorintaa, ihonpuhdistusta mekaanisesti tai ultraäänellä, tehoaineet, rentotuttavaa kasvo- ja hartiahierontaa sekä naamio. Hoito viimeistellään aina ihon kosteutuksella ja suojauksella.

Kasvohoito 60min+15min hieronta
Pidempi kasvohoito pitää sisällään kaiken, mitä tunnin kasvohoito pitää sisällään, mutta kasvohoitoon tulee lisäksi rentouttava 15 minuuttia pidempi kasvo- ja hartiahieronta.. 

Nuorisokasvohoito (Alle 18-vuotiaille)
Nuorisokasvohoidossa keskitytään nuoren ihon haasteisiin. Kasvohoito aloitetaan alkupuhdistuksella ja ihoanalyysillä. Ihon tarpeen mukaan kasvohoidossa tehdään kuorinta, mekaaninen ihonpuhdistus, kevyt hieronta, naamio sekä hoidon lopuksi ihon kosteutus ja suojaus. 

Hieronnat

Koulutettu urheiluhierojamme toteuttaa hieronnan aina yksilöllisesti tarpeidesi mukaisesti. Hierontaa on mahdollista saada toiveidesi mukaisesti klassisena -, urheilu- tai kuumakivihierontana. Hieronnoissa on valittavana eri pituisia aikoja, 30 minuutista aina 90 minuuttiin asti. Hierontaan on mahdollista saada myös sarjakortteja.

Emme tee kuumakivihierontoja touko-syyskuun välisenä aikana.

Jalkahoidot

Jalka-apu jalkahoito
Jalkahoidot toteutetaan aina jalkojesi tarpeiden mukaisesti. Jalka-apu jalkahoito on perinteinen jalkahoito, johon kuuluu jalkakylpy, kovettuminen siistiminen, kynsien leikkaus ja viilaus, kynsinauhojen siistiminen ja rentouttava hieronta. Jalkahoidossa huomioidaan aina myös erilaiset kynsiongelmat sekä känsät.

Hemmotteleva jalkahoito
Hemmottelevaan jalkahoitoon tulee perinteisen jalkahoidon lisäksi jalkoja hemmottelevat kuorinta, kosteuttava naamio ja pidempi hieronta.  

Halutessasi voidaan jalkahoitojen yhteydessä myös lakata yksi kerros kynsilakkaa, mikäli otat oman kynsilakan mukaan.

Käsihoidot

Käsihoidossa huolehditaan käsiesi ihon, kynsien ja kynsinauhojen siistimisestä. Käsihoito tekee käsien ihon pehmeäksi sekä kynnet kauniiksi arkeen ja juhlaan. Käsihoitoon kuuluu käsien kuorinta, kynsien viilaus, kynsinauhojen siistiminen, naamio, rentouttava hieronta ja lakkaus. 

Kestovärjäykset

Ripsien ja kulmien kestovärjäyksillä saat helposti ilmettä kasvoillesi. Kestovärjäykset helpottavat myös arkisia meikkirutiinejasi. Kestovärjäyksessä käytetyt värit, sekä kulmien muotoilu toteutetaan aina toiveidesi mukaisesti.

Vahaukset

Lämminvahalla voidaan poistaa karvojasi eri puolilta vartaloa. Lämminvahalla karvan takaisin kasvu on hitaampaa sekä takaisin kasvanut karva pehmeämpää. Lämminvahaus on helppo tapa saada ei halutut karvat pysymään hallinnassa niin arjessa kuin lomallakin. 

Sokerointi

Sokerointi sopii kaikenlaisen karvoituksen poistamiseen. Sokeri on 100% luonnontuote ja täysin hygieeninen. Sokeroinnin avulla voidaan poistaa karvoitusta eri puolilta kehoa. Lopputuloksena on karvaton ja pehmeä iho.Kosmetologi ja ripsiteknikko Sanna Koukonen
Koulutettu urheiluhieroja Anu Hietanen